Ruokavalio ja Valmennus

PT-Mashkur

Personal Trainer palvelut Turussa

Kun haluat kiinteyttää tai pudottaa ylimääräistä painoa tehokkaasti Personal Trainerin avulla, olet oikeassa osoitteessa!

Tutustu kattavaan ja kokonaisvaltaiseen ruokavalio- ja valmennuspalveluihin.  Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva kokonaisuus!

Saliohjelma 100€

Saliohjelmia kaiken tasoisille treenaajille

Kuntosaliohjelma laaditaan aina tavoitteiden ja toiveiden pohjalta ottaen huomioon yksilölliset tarpeet. Monelle on varmasti tuttu se hetki salilla, kun lämmittelyn jälkeen ei olekaan varma, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä: mistä laitteista tai liikkeistä aloittaa? Kun sinulla on suunnitelma ja hyvät ohjeet liikkeiden suorittamiseen, voit keskittyä itse tekemiseen – sen sijaan, että käyttäisit aikaa ja energiaa pähkäilyyn.

Ruokavalio 120€

Ravintosuunnitelmat ja ohjeet järkevään ruokailuun

Ravitsemuksella on valtava merkitys arjessa jaksamiseen. Ravinnolla on suuri merkitys terveyden edistämisessä, painon hallinnassa, sairauksien ehkäisyssä ja niistä toipumisessa. Heikko ravitsemus saattaa olla syynä sille, ettei paino putoa tai treeni ei luista.  Ruokavalio suunnitellaan yhdessä juuri sinulle ja sinun tavoitteisiisi sopivaksi.

Ruokavalio & Saliohjelma 190€

Töitä pitää tehdä muutoksen eteen

Tiedät, että töitä pitää tehdä muutoksen eteen, mutta tuntuu että olet hukassa sen suhteen mistä aloitta ja mitä ottaa huomioon. En voi tehdä asioita puolestasi, mutta voin olla tukenasi.

Et halua enää aloittaa jatkuvasti uudestaan, vaan haluat liikunnasta ja terveellisistä elintavoista pysyvän elintavan. Tahdot ylittää itseäsi ja saada onnistumisen tunteita.

Nettivalmennus (Pyydä tarjous?)

Personal Trainer tukena

Nettivalmennuksessa kommunikointi tapahtuu pääasiassa sähköpostitse ja puhelimitse viikoittain, eli asiakas voi olla missä päin maailmaa tahansa. Nettivalmennus on helppo ja edullinen tapa päästä omiin tavoitteisiin ammattilaisen avustuksella ja tuella. Nettivalmennukset ovat aina täysin henkilökohtaisia ja kokonaisvaltaisia.

Yhteistreenit tai tapaaminen 30€

Personal Trainerin kanssa

Yhteistreeni tapahtuu asiakkaan aloitteesta, kun kokee Personal Trainerin läsnäolon oleelliseksi. Tämä vaihtoehto on erittäin hyvä aloittelevalle kuntosaliharjoittelijalle. Personal Trainer opastaa kädestä pitäen laitteiden käytön sekä liikkeiden suoritukset.

Koti- tai ulkotreeni

Asiakkaan luona

Jos et ole vielä hankkinut kuntosali jäsenyyttä tai kuntosalia ei ole lähellä niin ei hätää! Teen tarvittaessa Turun talousalueella myös koti- ja ulkotreenejä. Ota yhteyttä ja sovitaan tarkemmin tapaamisesta ja sen sisällöstä.

Yhteydenottolomake

Personal Trainer Muhis 

Y-tunnus: 2931839-7

Yhteystiedot